××Hodnocení blogísQů

6. prosince 2008 v 20:37 | ××HaPPy GirL×× |  ××Hodnocení blogísků
Chceš ohodnotit blog? napiš mi do komentů!

Co se bude hodnotit: ZÁHLAVÍ, MENU, SESTAVY BAREV, CELÝ DESING →Každá část za 10 bodů

MŮŽEŠ ZÍSKAT AŽ 40 BODŮ

Hodnocení:

30-40 bodů - Nádherný blogísek!

20-30 bodů - Docela hezký blogísek

10-20 bodů - Nic moc

0-10 bodů - Nelíbí se mi

Doufám, že budete na 1. místě x)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Žužu Žužu | Web | 1. února 2009 v 10:36

ahujky,chci ohodnotit blogíís....www.mrsxcool.blog.cz.je zaměřenej na všechno....a plski taky si nech ode mě zhodnotit blog,je to dole v menu....

2 Vericka Vericka | Web | 2. února 2009 v 13:29

Ahojky,  ohodnotíš mi blogísek???????????

3 medulka-Katka medulka-Katka | E-mail | Web | 2. února 2009 v 15:24

ahoj ohodnotila by jsi mi blog??? mam ho jen chvili, mam tam jen 2 clanky. snad to nebude vadit. ahoj. PS: doufám, že to bude co nejdřív =)

4 xAloNSinKAx twoje SBéé =** MTSMMR xAloNSinKAx twoje SBéé =** MTSMMR | E-mail | Web | 3. února 2009 v 16:40

ahujky!!já bych taky chtěla ohodnotit blog....díky =))

5 Šár!nk@ Šár!nk@ | Web | 3. února 2009 v 20:51

Ahoj, mě prosím taky ohodnot blog. Papa

6 M!ss Luc!nQa ♥ twoje SBéneško ktelé tě má moocink y M!ss Luc!nQa ♥ twoje SBéneško ktelé tě má moocink y | Web | 5. února 2009 v 16:10

ahojky mno tak ja ci ohodnotit tky blog jestli chceš ja ti ho tky muzu ohodnoti jo a az bude ohodnocenej napis zt pá

7 'LoL' J!na 'LoL' J!na | Web | 4. března 2009 v 11:05

chcu ohodnotit x)

8 Lucka Lucka | Web | 4. března 2009 v 15:30

Ahoj já bych ho chtěla také ohodnotit :)

jetixovi.blog.cz

9 ××HaPPY GirL×× →Paní Domácí ××HaPPY GirL×× →Paní Domácí | Web | 5. března 2009 v 8:22

----ZATÍM STAČÍ-----AŽÝ BUDU MÍT TYTO BLOGY HOTOVÝ, TK MOŽET E PŘIDÁVAT DÁL x)

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama